Hem » Kalsonger

Klädbutiken Skank STHLM

Om du är på jakt efter riktigt tuffa kläder har du har kommit helt rätt!

Kalsonger

Ett plagg som man inte ofta ser men som är minst lika viktigt är kalsongerna. För visst vill man känna sig välklädd hela vägen? Nummer ett är kanske ändå att underkläderna sitter skönt och är bekväma mot huden, men varför inte samtidigt satsa på ett par som ser snygga ut? Idag hittar man kalsonger från de flesta modemärkena och vissa satsar till och med enbart på underkläder. De går att hitta i alla möjliga material och former, så där gäller det alltså att hitta sin egen stil och vad man föredrar.

Hitta rätt modell

Den modell vi oftast ser är den klassiska boxermodellen. De är stretchiga, sitter tight och går ner en bit på låret. De kan se ut på en mängd olika sätt och du kan slå till på ett par klassiskt vita eller ett par i en härlig färg eller ett roligt mönster. En annan modell som kommit och gått under åren är trunks. Det är en variant av boxershortsen, fast med ännu kortare ben men också med tight passform. Vill du inte att dina kalsonger ska ha några ben alls är det briefs du ska satsa på, och vill du ha långa ben med gylf och knappar finns det också. Du kan helt enkelt välja bland otaliga modeller beroende på vad du tycker är skönast, men också vid vilket tillfälle som du ska använda dem. Vi rekommenderar kalsonger från Jhn Sport eftersom de har ett stort utbud av olika modeller.

Kalsonger för olika tillfällen

Precis som i det kvinnliga underklädesmodet finns det kalsonger som passar sig bättre för vissa tillfällen. Vid träning är det ett tips att till exempel satsa på kalsonger i funktionsmaterial. Det gör nämligen stor skillnad då de andas och transporterar bort svetten, medan bomull till exempel suger åt sig fukten. Din träning kommer bli otroligt mycket effektivare när du slipper störningsmoment som illasittande underkläder.