Hem » När man ska bära en bandana

Klädbutiken Skank STHLM

Om du är på jakt efter riktigt tuffa kläder har du har kommit helt rätt!

När man ska bära en bandana

När ska man ha en bandana? Rätt tidpunkt att bära en bandana beror på din personliga stil. Bomullssnusnäsdukar är ett enkelt, bekvämt och andningsbart val som fungerar bra för vardagliga tillfällen. De ser bra ut tillsammans med en klassisk look som jeans och sneakers. Alternativt kan du bära en tryckt bandana i en mer formell miljö. När du bestämmer dig för vad du ska ha en bandana med, tänk på följande tips.

bandana

En bandana är ett mångsidigt plagg som kan sätta färg på vilken outfit som helst. Knyt den runt halsen för att accentuera dess mönster eller lägg till en nyans av färg till din outfit. En klassisk röd bandana passar vackert ihop med en vit skjorta. Under sommaren, vira en röd bandana runt din sommarhatt för att skapa ett lekfullt uttryck. Den kan även bäras i en klassisk halsduksstil.

Bandanas kan användas för att ge jeansshorts en elegant stil. Knyt en på bältesöglan för att simulera det avslappnade utseendet på en näsduk. När den bärs i en formell miljö kan den till och med knytas runt midjan för en smart avslappnad look. Förutom att vara en mångsidig modeaccessoar kan du använda bandanas som en modeaccessoar.

Kille med bandana

En bandana kan också användas som pannband. Denna modetrend härrörde från rock and roll musiker. Killar med långt hår kan bära en bandana runt huvudet. För att bära en bandana som pannband, vik bandanen på längden flera gånger och stoppa in de lösa ändarna. Likaså är en mönstrad bandana bäst att kombinera med en enkel t-shirt eller ett par jeans och en kavaj.

En bandana är ett mångsidigt tillbehör som kan lägga till en fashionabel stil till vilken outfit som helst. När den bärs som halsduk ser en bandana stilig och avslappnad ut. En bandana kan bäras som en halsduk, stoppas in i skjortan eller viras runt huvudet som en hårslips. Om du letar efter mer mångsidighet i din bandana-stil, välj en bandana i en mer djärv färg. Du kan få mer inspiration på bandana.se.

Pojke med bandana sjunger

Den idealiska tiden att bära en bandana varierar från person till person. Du kan bära en bandana på handleden, runt huvudet, som midjeband eller till och med som en fickruta. Snusnäsdukar är ett bra tillbehör som inte bara är snyggt, utan också funktionellt. För mer sofistikerade tillfällen är en bandana ett bra tillbehör att lägga till din outfit.