Hem » Ögonfransförlängning

Klädbutiken Skank STHLM

Om du är på jakt efter riktigt tuffa kläder har du har kommit helt rätt!

Ögonfransförlängning

Om du går till en affär med ett stort utbud av skönhetsprodukter kan du ofta hitta ögonfransar som du fäster själv. Det finns både väldigt långa och markerade, och mer vardagsfina fransar. Om du bara vill förstärka lite med några strån kan du köpa fransar som kommer i små buketter. Då kan du till exempel fästa en lite större i yttersta ögonvrån, och en lite mindre strax innanför den, så får du fylligare fransar mot ytterkanten. Lim följer med förpackningarna och fransarna lossnar med vatten och sminkborttagningsmedel.

Hållbart resultat

Om du låter göra ögonfransförlängning på salong kan du få en fransförlängning som sitter längre. Resultatet blir mer långvarigt eftersom limmet och fransarna är av mer permanent och bättre kvalité. Det finns huvudsakligen två metoder som används på salong. De kallas single och flare. Flare är egentligen samma princip som om du gör det själv med buketter, men du får hjälp med att fästa buketterna på passande ställen och med ett bra lim. Med single-metoden fäster man i stället en förlängande frans på varje egen frans.

Single-metoden

Om du vill gå till en salong för ett mer långvarigt resultat bör du be om single-metoden. Denna metod stör dina egna fransars tillväxt minst och riskerar inte att irritera ögonen. Den tar dock längre tid och kan kosta lite mer, men det kan det vara värt.

Ögonfransförlängning kan vara lite svårt att göra själv, men det kan vara roligt med en extra dramatisk make up för en kväll! Om du till exempel inte får bära smink på din arbetsplats kan mer permanent förlängning vara ett sätt för att känna att du ser pigg och fräsch ut ändå.

Tänk på att kolla upp så att personalen på salongen du går till har utbildning just för ögonfransförlängning.