Hem » Skjortor

Klädbutiken Skank STHLM

Om du är på jakt efter riktigt tuffa kläder har du har kommit helt rätt!

Skjortor

Skjorta är ett av de tidigaste klädesplaggen genom tiderna och är ursprungligen från antiken. Redan tidigt på 1900-talet så räknade man skjortan som ett underklädesplagg och efter tiden så har skjortan blivit mer vanlig om man ska klä upp sig på jobbet, gå på en fin middag eller på en fest. Personer som har skjorta på sig har helt enkelt velat klä upp sig i något snyggt för dagen.

Använd slips till skjortan

Man kan antingen ha skjortan ensam eller under en tröja. Beroende på hur stor skjortan är så kan man stoppa in den i byxorna. Har man dock en kavaj på sig så ska skjortan alltid vara instoppad, om man ska vara riktig formell och noggrann. Det går också såklart att använda slips för att göra sin klädsel lite festligare. Ibland kan det vara svårt att välja vilken färg man ska ha på skjortan. Det beror helt enkelt på vad för typ av kavaj du har på dig och även vad du har för färg på dina byxor och skor.

Olika modeller

Idag finns det många variationer på material och det finns även en stor mängd olika modeller på skjortor. De flesta modeller för damer och herrar kan man alltid hitta hos klädesbutikerna. I och med att skjortor är ett så pass vanligt plagg bland människor runt om i världen så är försäljningen enorm.

Priset på skjortorna kan variera beroende på vilket märke skjortan har, vilken butik du köper skjortan från och vilken typ av skjorta det är. Man kan hitta skjortor i klädbutiker från en hundralapp upp till flera tusen kronor. En skjorta är alltid ett rätt klädesplagg oavsett om du ska jobba eller gå fest. Den gör dig både uppklädd men inte överklädd.